Despre Scoala de Folclor

Școala Națională de Folclor este un răspuns. Răspunsul la mai multe întrebări și visuri. Cum îmi pot preschimba talentul și pasiunea într-o carieră artistică? Cum ajung pe marile scene? Cum pot transmite iubitorilor de muzică mesajul meu de frumusețe, căldură, trăire autentică?

Dacă ți-ai pus vreodată vreuna din întrebările de mai sus, dacă te-ai visat vreodată asurzit de aplauze și orbit de reflectoarele scenei sau ale unui platou de filmare, atunci te afli în locul potrivit.

Școala Națională de Folclor este singura instituție educațională care cuprinde în structura sa un sistem integrat de formare și asistență a tinerilor artiști pentru ca aceștia să fie echipați cu întreaga ”trusă de unelte” pentru atingerea succesului artistic și profesional. Sub îndrumarea unui corp profesoral format din personalități de prim rang ale culturii artistice populare, beneficiind de o programă școlară bine gândită, intensă și cu aplicație imediată în lumea reală, cursanții Școala de Folclor au șansa să se dezvolte personal și profesional și să dobândească cunoștințe și abilități care să îi ajute să-și împlinească visele și vocația.

Programul de formare al Școlii Naționale de Folclor este un program multidisciplinar de asistență și formare pentru cântăreții care au debutat deja, dar care își doresc să evolueze mai rapid în carieră.

Vezi aici facilitățile și dotările oferite cursanților!

Share on Facebook
© Copyright - Scoala Nationala de Folclor -